3 Dee Dans | Danslessen Elburg

Over

3 Dee Dans  
Passie voor Dans

“Super leuk dat je een kijkje komt nemen op de website! Hopelijk word je hierdoor al een beetje enthousiast over de lessen, je bent van harte welkom voor een gratis proefles. Dan kan je zelf ervaren of het iets voor je is! – Anneli”

3 Dee Dans verzorgt danslessen waarin persoonlijk contact, kwaliteit en plezier voorop staan. De lessen worden gegeven door gepassioneerde en gediplomeerde docenten en er is aandacht voor elke leerling. Er worden lessen verzorgt voor kinderen, tieners en volwassenen in de stijlen Ballet, Modern, Jazz en Musical.

Via onze FB pagina houden wij je op de hoogte van: Open lessen – Workshops – Projecten en Nieuw lesaanbod.

Anneli  
van Soolingen

3 Dee Dans staat o.l.v. Anneli van Soolingen (‘86). Zij is in afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten als docent en choreograaf en heeft ruime ervaring in het vak opgedaan bij verschillende dans- en theaterscholen.

Hallo! Ik ben Anneli; Zeeuw van oorsprong, vrouw van Robin en moeder van Elisa en Susanne, danser en docent in hart en nieren. Op mijn 6e ben ik begonnen met dansen en vanaf mijn 12e ben ik intensiever gaan trainen omdat ik graag verder wilde met dans. Ik kom uit een gezin waar veel muzikaliteit en creativiteit is. Van huis uit werd ik gestimuleerd om mijn dromen na te jagen. Zo werd ik op mijn 18e aangenomen op de dansacademie. In 2010 richtte ik mijn eigen bedrijf ‘3 Dee Dans – Dance Devotion Development –’ op om danslessen, workshops en projecten aan te bieden door het hele land. Vanaf 2013 ben ik samen met mijn man in de omgeving van Elburg komen wonen en in 2014 ben ik gestart met projecten en danslessen in Elburg. 

Tijdens mijn lessen wil ik je uitdagen op het gebied van dans en beweging. Er is voor iedereen ruimte om zichzelf op zijn eigen niveau te ontwikkelen. In de les wordt er aandacht besteed aan techniek en de juiste houding, maar het belangrijkste vind ik dat je het naar je zin hebt en je op je gemak voelt. Het gaat niet om het perfect kopiëren van bewegingen en vormen, maar het bewust gebruiken van jouw lichaam en spieren. Om van daaruit te dansen vanuit je eigen gevoel. Dit is voor iedereen anders! In de kinderlessen ligt de focus naast plezier en de lesstof ook op het spelenderwijs leren omgaan met structuur, luisteren en doorzetten.”

  • img_7190-wv
  • img_5662fbcfl-wv
  • attitude-ann-planken-wv