3 Dee Dans | Danslessen Elburg

Over

3 Dee Dans  
Passie voor Dans

Na 8,5 jaar is 3 Dee Dans gestopt met het geven van danslessen in Elburg. Er breekt voor mij (@annelivansoolingen) een nieuw seizoen aan.. 3 Dee Dans blijft als bedrijf wel bestaan, maar slaat een andere weg in. Voor nu is het even stil hier, maar achter de schermen neem ik tijd om hier vorm aan te geven. Begin (seizoen) 2023 hoop ik hier meer over te kunnen vertellen. Vind je het leuk om op de hoogte blijven? Volg dan zeker 3 Dee Dans op insta, hier zal het eerste iets gedeeld worden.

Voor nu eerst alle focus naar baby nr 3 en ga ik genieten van ons gezin en een (wat langer) zwangerschapsverlof.

 

Liefs Anneli

 

Anneli  
van Soolingen

3 Dee Dans staat o.l.v. Anneli van Soolingen (‘86). Zij is in afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten als docent en choreograaf en heeft ruime ervaring in het vak opgedaan bij verschillende dans- en theaterscholen.

Hallo! Ik ben Anneli; Zeeuw van oorsprong, vrouw van Robin en moeder van Elisa en Susanne, danser en docent in hart en nieren. Op mijn 6e ben ik begonnen met dansen en vanaf mijn 12e ben ik intensiever gaan trainen omdat ik graag verder wilde met dans. Ik kom uit een gezin waar veel muzikaliteit en creativiteit is. Van huis uit werd ik gestimuleerd om mijn dromen na te jagen. Zo werd ik op mijn 18e aangenomen op de dansacademie. In 2010 richtte ik mijn eigen bedrijf ‘3 Dee Dans – Dance Devotion Development –’ op om danslessen, workshops en projecten aan te bieden door het hele land. Vanaf 2013 ben ik samen met mijn man in de omgeving van Elburg komen wonen en in 2014 ben ik gestart met projecten en danslessen in Elburg. 

Tijdens mijn lessen wil ik je uitdagen op het gebied van dans en beweging. Er is voor iedereen ruimte om zichzelf op zijn eigen niveau te ontwikkelen. In de les wordt er aandacht besteed aan techniek en de juiste houding, maar het belangrijkste vind ik dat je het naar je zin hebt en je op je gemak voelt. Het gaat niet om het perfect kopiëren van bewegingen en vormen, maar het bewust gebruiken van jouw lichaam en spieren. Om van daaruit te dansen vanuit je eigen gevoel. Dit is voor iedereen anders! In de kinderlessen ligt de focus naast plezier en de lesstof ook op het spelenderwijs leren omgaan met structuur, luisteren en doorzetten.”

  • img_7190-wv
  • img_5662fbcfl-wv
  • attitude-ann-planken-wv