3 Dee Dans | Danslessen Elburg

Dansfeestjes

Voor een exclusief kinderfeestje kunt u ook bij ons terecht.  Er zijn verschillende mogelijkheden, van een dansles tot een superleuk thema feestje! Van een uur dansen tot een volledig verzorgt feestje met eten en drinken. Een dansfeestje is al mogelijk vanaf €60,-! Onze dansfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en het budget dansfeestje vanaf 4 jaar.

 

Frozen Dansfeest – Wat is er nu leuker dan als Elsa en Anna te kunnen dansen op de echte muziek uit de Frozen film? Naast het leren van een Frozendans doen we dansspelletjes en gaan we gezellig samen dansen. Tussendoor krijgen de kinderen een pauze met limonade. Aan het einde van het dansfeest maken we een leuke groepsfoto!

Opties:

Frozen Dansfeestje Basis | min 6 – max 15 deelnemers

Frozen Dansfeestje XL | min 6 – max 10 deelnemers

 

Zwanendansfeest – Is uw kind helemaal Ballet-Fan? Dan is dit een geweldig verjaardagsfeestje! We gaan dansen als zwanen in prachtig witte tutu’s, leren een Zwanendans en bekijken echte spitzen. Tijdens de pauze kijken de kinderen een korte scene uit het zwanenmeer. Aan het einde van het dansfeest maken we een leuke groepsfoto!

Optie: Zwanenfeest XL | min 6 – max 10 deelnemers

 

Dansmix-feestje – Dit is een dansfeestje voor de stoere danskids! We gaan samen dansen, leren danspassen in verschillende dansstijlen en dansen een stukje musical. Aan het einde van het dansfeest maken we een leuke groepsfoto!

Opties:

Dansmix Basis | min 6 – max 15 deelnemers

Dansmix Budget | min 6 – max 15 deelnemers

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en het aanvragen van een offerte op basis van uw wensen!

 

 

Eventueel is het ook mogelijk om op locatie een dansfeestje te verzorgen met een maximale reistijd van een half uur vanaf Nunspeet. Hiervoor worden extra reiskosten berekend, deze bedragen 0,28ct per km. En er zijn eisen aan de grote van de ruimte: minimaal 60 m2 beweegruimte.